Flygplatsbelysning

BELYSNING FÖR ÖKAD SÄKERHET OCH TILLGÄNGLIGHET.

Flygplatsbelysning spelar en viktig roll för hög trafiksäkerhet vid våra flygplatser. Belysningen vägleder trafiken på flygplatsen på ett säkert och effektivt sätt. Många kan tycka att en armatur är den andra lik. Så är det inte för oss. Vi kan ta fram speciallösningar för specifika applikationer där en standardarmatur inte alltid är den optimala lösningen.

Vi levererar ett komplett sortiment belysningsutrustning, nedsänkta armaturer, upphöjda armaturer och styrningsutrustning för dessa, anpassade för nordiskt klimat. Vi erbjuder ”det lilla extra” som olika skyddsadaptrar för helt släta banljuskonstruktioner. Med en standardarmatur från OCEM installerad i våra specialdesignade skyddsadaptrar blir snöröjningen mycket enklare.

Under de senaste åren har vi tillsammans med OCEM utrustat ett flertal flygplatser och heliports med belysning, både för militära och civila. Se vårt sortiment av belysning för flygplatser > och belysning för heliports >.

Hinderljus – lågintensiva, medelintensiva och högintensiva varianter med LED+IR som ljuskälla. Transportstyrelsens regelverk för hinderljus uppdaterades 2020, vi har varianter som uppfyller kraven. Se våra hinderljus >.

Vindriktningsvisare/vindstrutar - vi erbjuder ett brett sortiment vindriktningsvisare och vindstrutar > för flygplatser/heliports och för industri och allmänna platser som broar.

Utforska vårt sortiment av flygplatsbelysning >

För mer information kontakta någon av våra
PRODUKTSPECIALISTER
Produktspecialist
Micael Hellström
Produktspecialist
Niclas Anderberg