VÅRA HUVUDLEVERANTÖRER

Eaton corporation

Eaton Corporation, vår tidigare ägare. En global teknikkoncern med verksamhet inom elkraft, hydraulik och fordon med en omsättning på USD 19,6 miljarder 2021 och har mer än 85000 anställda. Vi arbetar med produkter ur Electrical Sector med varumärken som Eaton och Cutler-Hammer, främst apparater och system för låg-och mellanspänning.
Internet: Eaton Electrical

Eaton Bussmann Series, världens största tillverkare av säkringar och säkringsprodukter för industribruk.
Internet: Bussmann Series

Eaton Crouse-Hinds Series, ledande tillverkare av installationsprodukter och explosionsskyddad materiel. Eaton Crouse-Hinds Series Airport Lighting är en av världens större leverantörer av flygplatsbelysning, med majoriteten av installationerna i Amerika och Asien.
Internet: Crouse-Hinds Series

Eaton Wiring Devices, tillverkar uttag och anslutningsdon, främst enligt nordamerikansk standard. Industriprogrammet marknadsförs under varumärket Arrow Hart. 
Internet: Eaton Wiring Devices


Cressall Resistors

Cressall Resistors har mer än 100 års erfarenhet av kraftmotstånd, från några få watt upp till flera megawatt. Cressall Resistors ingår sedan 2006 i den italienska Telema-gruppen, Europas största tillverkare av kraftmotstånd.
Internet: Cressall Resistors


Power Prove

Pover Prove är en division inom Cressall Resistors som fokuserar helt på belastningsmotstånd. På programmet finns belastningsmotstånd för både AC och DC provning, standardprodukter och kundanpassade lösningar.
Internet: Power Prove


Telarc

Telarc erbjuder ett brett program av DC kontaktorer och DC effektbrytare framtagna för järnvägs- och industriapplikationer samt energilagringssystem där ”hantera strömmen” är en nödvändighet. På programmet finns även moduluppbyggda skenkontaktorer upp till 5000A för krävande industriapplikationer, både för AC och för DC.
Internet: Telarc


Grace Technologies

Grace Technologies är ett familjeföretag med fokus på smarta lösningar för ökad personsäkerhet i samband med underhåll av elanläggningar. Innovativa lösningar som GracePort frontpaneler, SafeSide spänningsindikatorer och mätportar syftar till att ”Göra underhåll säkrare, smartare och produktivare”.
Internet: Grace Technologies


OCEM Energy Technology

OCEM Energy Technology är en ledande europeisk tillverkare av flygfältsbelysning och regulatorer.
Internet: OCEM


Obelux

Obelux, ett finskt företag som fokuserar på hinderljus och flygplatsbelysning baserade på LED teknologi. Produktsortimentet består av låg-, medel- och högintensiva hinderljus samt flygplats- och heliportfyrar.
Internet: Obelux


Avlite Systems

Avlite Systems är en ledande tillverkare av hinderljus och solcellsdriven flygfältsbelysning.
Internet: Avlite


nVent Hoffman

nVent Hoffman är Nordamerikas största tillverkare av kapslingar, kapslingsystem och klimatiseringsutrustning. 
Internet: nVent Hoffman 


Federal Signal

Federal Signal, en ledande tillverkare av varningssignaler, både ljud- och ljussignaler för maskin-säkerhet. På programmet finns även ett brett sortiment för installation i explosionsfarlig miljö. 
Internet: Federal Signal – Signaling


Cooper Lighting Solutions

Cooper Lighting Solutions är en av de ledande tillverkarna av belysning för industribruk i Nordamerika.
Internet: Cooper Lighting Solutions