Har du erfarenhet av teknisk B2B försäljning från industri- eller teknikområdet samt drivs av att ge bra råd och göra bra affärer? Då är det kanske just dig vi söker.

CHS Controls är nu i en fas där vi behöver förstärka vårt säljteam i Helsingborg med en ny kollega, en teknisk säljare som på sikt även vill arbeta ute på fältet och besöka våra kunder. CHS Controls är ett litet, stabilt och framgångsrikt svenskt företag i Helsingborg. Företaget erbjuder utrustning för elkraft- och automationsindustrin i samarbete med världsledande, kvalitetsmedvetna tillverkare. Vår målsättning är att med hög servicenivå, pålitliga, stabila leveranser erbjuda moderna produkter och lösningar till våra kunder. Vi ser oss som en problemlösare, inte bara som en produktleverantör.

Dina arbetsuppgifter hos oss
I rollen som teknisk säljare arbetar du med rådgivande teknisk försäljning av CHS Controls produktsortiment gentemot företagets kunder främst inom Norden. Dina arbetsuppgifter innefattar aktivt försäljningsarbete både mot nya och befintliga kunder. Du kommer hantera förfrågningar, ta fram tekniska lösningar och göra beräkningar. I rollen ingår även övrig säljadministration, framtagning av offertunderlag, dokumentation och hantera ordrar i ett befintligt säljteam.

Detta är en perfekt roll för dig som vill utveckla din kompetens inom företagets produktområden för att successivt växa in i rollen som en komplett teknisk säljare (inne- och utesälj). Du kommer att få en god introduktion om produkterna och om den teknik som säljs, allt för att kunna möta kundens förväntningar.

Du kommer bli en specialist på att skapa långsiktiga, lönsamma relationer med våra kunder, utifrån dina erfarenheter och företagets kunnande.

Mer information om tjänsten och ansökan hittar du här